Wim Haafkes

Wim Haafkes (1960) is natuurgeneeskundige, acupuncturist en homeopaat. Sinds 1986, dus al 32 jaar, houdt hij zich bezig met verschillende vormen van natuurlijke geneeswijzen.

“Gezondheid betekent voor mij dat ik probeer om mensen bewust te maken van hun lijf en hun zwakke plekken. Ik laat daarbij graag zien wat je kunt bereiken met natuurlijke (alternatieve) geneeswijzen. Dit zijn geneeswijzen die minder gangbaar zijn. Ook ben ik groot voorstander van omdenken.
De gezondheid van mijn ouders was mijn grootste motivatie om te kiezen voor dit vak. Toen ik 17 was, kreeg ik te horen dat mijn vader (slokdarm)kanker had. Mijn moeder heeft haar hele leven last gehad van haar gewrichten en heeft veel pijn gehad door reumatoïde artritis.

Ik ben getrouwd en heb drie kinderen. In mijn vrije tijd sport en beweeg ik regelmatig. Ik wandel en ik fiets graag. Zo maak ik mijn hoofd leeg. Ik heb veel reizen gemaakt, naar onder meer Nepal, Laos, Nieuw Zeeland en India. Daardoor heb ik veel geleerd van en over andere culturen. Deze kennis kan ik niet alleen op persoonlijk gebied gebruiken maar ook in mijn werk. Ik hou ervan om mijn kennis uit te breiden. Elk jaar zorg ik ervoor dat ik mij bijschool om zo mijn deskundigheid te vergroten. Dat is voor mij vanzelfsprekend.”

Wim Haafkes is natuurgeneeskundige, acupuncturist en homeopaat.

Diploma & bijscholing
Vertegenwoordiger van medische apparatuur

De trend is dat er steeds meer Chinese namaakapparatuur op de markt komt. De vraag is of dit niet ten koste gaat van de kwaliteit en betrouwbaarheid. Artsen en therapeuten doen er goed aan om bij de juiste vertegenwoordigers de medische apparatuur aan te schaffen.
Wim Haafkes werkt ruim tien jaar met non-lineaire diagnostiek en de hierbij behorende NLS-apparatuur. Hij is daarnaast vertegenwoordiger van medische apparatuur. Dit zijn de WELL ANALYSE (OBERON) en de NILAS. Ook verkoopt hij op deze website het laserapparaat voor Low Level Laser Therapie en de Laeq. Wim geeft training en opleiding in het gebruik van deze apparatuur.

Benieuwd naar de medische apparatuur die Wim verkoopt? Wil je meer informatie over deze producten? Maak een afspraak in Amersfoort of Hengelo voor een gratis demonstratie! Bel 074-29 14 143.