WERKWIJZE

Intake
Als je voor het eerst bij ons komt, beginnen we met een intakegesprek. Hiervoor is het belangrijk dat je dit intakeformulier ingevuld bij je hebt. Als je medicatie gebruikt (regulier of natuurlijke) neem deze dan mee.

Maak snel een afspraak voor de totale gezondheidscan

Scan
De GezondheidsScan duurt ongeveer 10 tot 20 minuten. Je krijgt een koptelefoon op en kunt meekijken op het beeldscherm. In deze video’s zie je hoe dat gaat. Tijdens de scan worden door de koptelefoon, frequenties het lichaam ingestuurd. Deze trillingen worden omgezet in 3D-beelden, grafieken en kleurcoderingen. Met de preventieve bodyscan krijg je informatie over je ziektebeelden, organen, hormonale status, rug en wervels, virussen, bacteriën en parasieten, allergieën en intolerantie.

Uitslag
Het resultaat van de bodycheck bespreken we samen, aan de hand van het beeldmateriaal. Je krijgt het overzicht en de belangrijkste conclusies mee naar huis. Samen met de adviezen die je van ons krijgt, kun je zo werken aan een goede gezondheid van je lichaam.

Behandelplan
We vinden het belangrijk dat je niet alleen met advies en de uitslag naar huis gaat. We willen naar aanleiding van de uitslag van de scan ook, in overleg met jou, een behandelplan opstellen. Zo kun je tot een betere balans en gezondheid komen. Dit is natuurlijk aan jou en niet voor iedereen noodzakelijk.

Overige informatie

  • De GezondheidsScan kun je in een paar keer plannen. De scan is zeer uitgebreid en je krijgt veel informatie. Door de scan te verdelen, kun je de informatie beter in je opnemen en het declareren op verschillende data.
  • Als jij of als wij willen weten of de behandeling aanslaat en of de tips en adviezen hebben geholpen, is een vervolgbehandeling mogelijk. We kunnen het proces dan monitoren en als het nodig is bijstellen.