TARIEVEN

Hieronder vind je de tarieven van de GezondheidsScan. Een afspraak duurt in principe 90 minuten. Eerst vindt het intakegesprek plaats. Daarvoor moet je dit intakeformulier ingevuld bij je hebben. Hierna volgt de scan, gevolgd door de uitslag. Deze wordt uitgebreid met je doorgenomen aan de hand van het beeldmateriaal. We geven tips en adviezen om je levensstijl aan te passen zodat je gezond wordt en blijft. Als het nodig is en gewenst, stellen we een behandelplan op. En als de situatie zorgelijk is, verwijzen we je naar een medisch specialist.
Natuurlijk krijg je het overzicht en de belangrijkste conclusies mee naar huis.

Vergoeding: het consult of herhalingsconsult wordt vergoed als je aanvullende verzekering bent, klik hier voor meer informatie.

Handig om te weten:

  • De GezondheidsScan kun je in 1 of 2 keer plannen. De scan is zeer uitgebreid en je krijgt veel informatie. Door de scan te verdelen over twee keer, kun je de informatie beter in je opnemen en het declareren op twee data.
  • De bodyscan kun je uitbreiden in een uitgebreid gezondheidsonderzoek. Deze afspraak duurt dan niet 90 minuten, zoals bij de reguliere GezondheidsScan, maar wel 3 uur. Je krijgt dan de GezondheidsScan, maar ook de VitaliteitsScan, gevolgd door een uitgebreid verslag met advies en eventueel een behandelplan.
  • Als jij of als wij willen weten of de behandeling aanslaat en of de tips en adviezen hebben geholpen, is een vervolgbehandeling mogelijk. We kunnen het proces dan monitoren en als het nodig is, bijstellen.
GEZONDHEIDSSCAN
1 x 90 minuten: intake / scan / uitslag & advies met verslag
of opgesplitst consult: 1e consult bestaat uit intake en scan / 2e consult bestaat uit uitslag en advies met verslag. Kosten: 2 x € 100,-
€ 195,-
UITGEBREID GEZONDHEIDSONDERZOEK
Afspraak 3 uur: intakegesprek, GezondheidsScan + VitaliteitsScan/Stressmeting + verslag € 295,-

Afspraak in Amersfoort of Hengelo

Lees hier meer over de werkwijze van de GezondheidsScan

Direct een afspraak maken? Bel 06-10098132 of stuur ons een bericht

De GezondheidsScan is onderdeel van Centrum Vitaal. Hier vind je een ruim aanbod van behandelingen, natuurgeneeskundige en psychosociale consulten. Centrum Vitaal is aangesloten bij erkende beroepsverenigingen als de NVA voor acupunctuur, NWP voor natuurgeneeskundige consulten en NFG voor psychosociale consulten. Alle consulten worden vergoed in de aanvullende verzekering en gaan niet ten koste van de eigen bijdrage. Meer informatie? Bel 06-1009 81 32 of stuur ons een bericht.