PRAKTIJKVOORBEELDEN

Veel mensen zijn je voorgegaan. Hieronder lees je ervaringen van enkele van hen. Veel mensen willen de GezondheidsScan doen omdat ze klachten hebben. Soms lopen ze al heel lang rond met deze klachten. Maar er zijn ook voorbeelden van mensen die de GezondheidsScan als preventieve bodyscan gebruiken. Ze willen weten of ze nog gezond zijn en of een orgaan niet op termijn minder goed gaat functioneren.
Lees de verhalen. Herken je jezelf erin? Wil je ook een scan om te weten waar jouw klachten vandaan komen?  Bel 06-10098132 of stuur ons een bericht.

Goede resultaten met oorsuizen stress reduceren en atlasbehandeling.

Hans (35) 

Ruim twee jaar geleden kreeg ik enorm last van oorsuizingen. Hiervoor ben ik naar een KNO-arts geweest. Hij heeft niets kunnen constateren maar gaf mij wel het advies om dit langs de paramedische weg op te lossen. Dit heb ik gedaan met een geweldig resultaat. Om alle twijfels weg te nemen heb ik voor de zekerheid Prescan benaderd om mijn hele lijf te checken. Ik kon hier snel terecht maar vond de kosten hoog. Na bijna een hele dag onderzoek en scans werd er enkel een licht afwijkende bloedwaarde geconstateerd die niets te maken heeft met oorsuizingen.

Aangeboren afwijking
Zes maanden later werden tijdens een bedrijfskeuring ineens sterk afwijkende bloedwaarden geconstateerd. Deze waarden waren zeer verontrustend en ik ben toen doorverwezen naar een internist. Hij heeft uiteindelijk geconstateerd dat ik een veel voorkomende aangeboren afwijking in de lever heb. Hierdoor moest ik meer verantwoord eten en geen suiker meer eten. Dit dieet houd ik nu al die tijd vol. Wel adviseerde hij mij eens per jaar het bloed te laten controleren. Inmiddels waren de bloedwaarden geheel normaal.
GezondheidsScan
Uiteindelijk ben ik bij Wim Haafkes terecht gekomen voor een algehele gezondheidsscan. Tot mijn grote verbazing en verrassing kon hij na 20 minuten diagnosticeren met de GezondheidsScan al veel meer vertellen over het functioneren van mijn lichaam dan een hele dag onderzoeken bij Prescan. Zelfs het oorsuizen werd aangetoond terwijl ik Wim hierover geen informatie had gegeven. Mijn leverafwijking kwam aan de orde evenals een matig werkende alvleesklier. Dit had weer verband met de sterke reacties van mijn lichaam op suiker. Zelfs vroegere blessures in rug, schouder en enkel werden zeer nauwkeurig aangegeven. Kortom, een geweldig inzicht in mijn lichaam en het functioneren van de verschillende organen alsook de conditie ervan. Ik kan daarom oprecht iedereen deze wijze van diagnosticeren adviseren.

Josien (45)

Gisterochtend ben ik voor het eerst bij Wim in Centrum Vitaal geweest voor een GezondheidsScan. Ik ben niet ziek: ik kwam voor verscheidene ‘klachtjes’ die al mijn hele leven op de achtergrond meespelen. Zoals oorsuizen, keelklachten en wakker worden met een verstopte neus. Ik heb al langer het gevoel dat deze klachten niet nodig zijn. Ik wilde mijn levenskwaliteit verbeteren door de oorzaak van deze klachten op te lossen en het verband ertussen te zien.

Inzicht in je lichaam
Via de GezondheidsScan en Wims uitleg heb ik veel inzicht gekregen in de werking van mijn lichaam: waar verloopt alles soepel, en waar zitten mogelijke blokkades en belastingen? Wims aanpak beviel goed. Hij trekt niet meteen conclusies, maar houdt de mogelijke opties die de GezondheidsScan als meest waarschijnlijk naar voren haalt, in zijn achterhoofd. Na nog dieper te hebben ingezoomd op bepaalde lichaamsdelen en te hebben overlegd en nagedacht, kwamen we tot de meest waarschijnlijke oorzaken van de klachten. Wim benadrukte hierbij dat het belangrijk is om niet de symptomen te bestrijden, maar de onderliggende oorzaak aan te pakken: een zeer gefocuste aanpak.

Vandaar dat we besloten om eerst de hoofdproblemen aan te pakken met behulp van kruidensupplementen en voor mijn lichaam belastende voeding te vermijden. Na zes weken kom ik terug om te kijken of de maatregelen effect hebben gehad. Wim, hartelijk bedankt voor je aandacht en persoonlijke begeleiding! Ik kan iedereen aanraden, ziek of gezond, om een scan te doen en zo meer inzicht te krijgen over de vitaliteit van het lichaam.

Ook benieuwd naar de gezondheid van je lichaam? Maak nu een afspraak voor een GezondheidsScan!

Maaike (35)

Ik ben erg blij dat wij en ook onze kinderen de GezondheidsScan hebben gedaan. Ik kreeg hierdoor duidelijk inzicht in onze gezondheid en waar we nog aan kunnen werken. Bij alle drie de kinderen zag ik na gebruik van verschillende supplementen en bepaalde voedingsmiddelen vrij snel verbetering.

Buikpijn, snel afgeleid en slaapproblemen
Mijn dochter had al jaren last van buikpijn en eczeem. Over buikpijn hoor ik haar bijna nooit meer en ook het eczeem is over. Ze zit nu veel beter in haar vel, heeft meer zelfvertrouwen en is vrolijker. Ook de juf zag dit op school.
Mijn zoontje is snel afgeleid. Twee weken nadat hij startte met probiotica en magnesium vertelde hij trots dat hij nu alle taakjes af had. Zijn leraar geeft ook aan dat het stukken beter gaat en ook op zijn rapport is dit duidelijk zichtbaar. Mijn oudste dochter van dertien sliep niet goed we zijn nu een paar maanden verder. Ze geeft aan dat het nog vaak lang duurt voordat ze in slaap valt maar ze slaapt nu wel de hele nacht door. Ook heeft ze bijna nooit meer buikpijn en wat ze ook erg fijn vindt is dat haar huid er beter uit ziet. En dit allemaal door wat kleine verandering in ons voedingspatroon en tijdelijk gebruik van extra vitamines.

We zijn dus erg blij met de GezondheidsScan en ik kan dit iedereen aanraden. Niet alleen als je ernstig ziek bent maar ook bij vage klachten, en zeker preventief om een goede gezondheid te behouden.

Ans (41)

Ik heb een aantal keren een GezondheidsScan laten doen en kon zo vanaf de eerste tot de laatste keer heel nauwkeurig de processen van mijn lichaam volgen. Wat ik bijzonder vind aan deze bodyscan is dat behalve mijn fysieke ook mijn emotionele gesteldheid weergegeven wordt in stresshormonen, en of ik een serotonine tekort heb. Elke keer ben ik weer verbaasd. Ik heb zelf een aantal psychische beperkingen waaronder een emotieregulatie stoornis. Ook lijd ik aan een aantal psychosomatische klachten. Door de samenwerking van Wim en Nathalie, die een kei is in het psychosociale stukje, heb ik mijzelf goed leren kennen. Ook heb ik de nauwe samenwerking tussen lichaam en geest leren respecteren. Ik ben met steun van Centrum Vitaal in mijn kracht gaan staan en heb geleerd mijn eigen verantwoordelijkheden te nemen.

Margreet (55)

Al jaren kom ik bij Wim Haafkes in de praktijk. Niet direct voor grote klachten. Echter wel voor een algehele check-up van mijn lijf en leden. Ik kan niet aan de binnenkant zien of er iets aan de hand is. De GezondheidsScan vind ik daarom zo’n mooie uitvinding: de buiten- én binnenkant wordt gecheckt. Het is meer dan een APK-keuring! Het mooie van dit apparaat is ook dat het advies geeft. Dus je wordt niet zomaar meteen met dure pillen naar huis gestuurd. Wel krijg je veel tips en adviezen mee, ook ter preventie! Verder kan je bij vervolgconsulten ook de resultaten goed volgen.

Martin (47)

De GezondheidsScan heeft mij een goede doorlichting gegeven van mijn gestel en een reden tot gesprek in leefwijze en omgeving. Doordat de meetwaarden persoonlijk zijn, doet het meer met je dan je zou verwachten. De grafische beelden zijn duidelijk en op de voor mij bekende zwakke plekken gaf de apparatuur dat ook aan. Voor mij zinvolle informatie. Ik zou iedereen adviseren die meer wil weten over zijn/haar gezondheid de GezondheidsScan te laten doen. Gewoon eens doen! Bovendien heb ik het in de aanvullende verzekering vergoed gekregen.

Anne (41)

Ik heb nu drie keer een GezondheidsScan laten doen. Een prachtige uitvinding om inzicht te krijgen in je gezondheid, op meerdere niveaus. Niks geen eindeloze rondgang langs specialisten en belastende onderzoeken. Binnen twee uur weet je waar je staat! Deze body scan is een uitkomst bij vage gezondheidsklachten. Maar vooral ook als middel voor preventie, omdat je inzicht krijgt in eventueel verstoorde processen en zo in een vroeg stadium in staat gesteld wordt om deze bij te sturen. Een aanrader!

Anton (49)

Ik heb al vele jaren diverse klachten en heb hiervoor verschillende artsen en therapeuten bezocht. Ik ben recent bij Centrum Vitaal geweest voor een doorlichting met de GezondheidsScan. Erg boeiend. Ik kan het iedereen aanraden. Bovendien krijg ik het vergoed vanuit de aanvullende verzekering.

Heb jij klachten waar je al lang mee rondloopt? Wil je de oorzaak én de oplossing weten? Maak nu een afspraak voor een GezondheidsScan!

Erna (39)

Ik wilde graag een gezondheidscheck met door middel van deze bodyscan. Gelukkig, veel bleek goed te functioneren. Een paar dingen wat minder. Ik heb verschillende praktische tips van Wim gekregen die goed toepasbaar zijn.
Ik vind het erg prettig dat er de tijd voor je wordt genomen. Wim probeert een zo passend mogelijke ‘behandeling’ voor je te vinden. Ik heb goede resultaten met acupunctuur samen met biofotonen; dat heeft bij mij direct al enorm geholpen.

Mevrouw de G. (57)

Normaal gesproken ga ik altijd naar de huisarts, maar echt, ik had nooit gedacht dat je met de GezondheidsScan zoveel te weten komt over je gezondheid. Je zit er lekker bij met een koptelefoon en kan meekijken naar de meting. Ondertussen krijg je ook een uitleg over wat het apparaat aan het doen is. Na de screening krijg je een uitgebreide uitleg over wat er goed gaat en wat niet, of je voedingstoffen tekort komt en of er iets kan veranderen aan je eetpatroon. De uitslag verbaasde mij, omdat er dingen uitkwamen die eerder zijn vastgesteld door een bloedonderzoek. De GezondheidsScan is een fijne en nauwkeurige ‘scan’ zonder vervelende bijwerkingen. En ik krijg het voor 80% vergoed van mijn zorgverzekeraar.

Christa (64)

Ik heb nu een aantal keren een GezondheidsScan gehad. Daardoor heb ik meer duidelijkheid gekregen over de oorzaak van mijn klachten. Erg prettig vind ik de wijze waarop Wim probeert de juiste therapie te vinden. In eerste instantie was er nauwelijks sprake van verbetering. Maar Wim is zeer volhardend en blijft alternatieven zoeken om je te helpen. Hij weet je te overtuigen en te stimuleren om zijn adviezen op te volgen en het effect daarvan begin ik nu te merken. Vooral de persoonlijke benadering en de tijd die hij voor je neemt vind ik erg prettig.

Monique (34)

Toen ik de eerste keer bij Wim kwam, zat ik helemaal niet goed in mijn vel. Ik zat tegen een burn-out aan, was altijd moe en voelde me heel gestresst. Ik heb toen een diagnose van de GezondheidsScan gehad en daaruit bleek inderdaad heel duidelijk de stress. Samen met Wim heb ik toen een plan gemaakt. Wat werkt wel en wat heeft tot nu toe niet gewerkt bij mij. In eerste instantie zijn we begonnen met ontgiften, samen met de homeopathische tabletten en een ander eetpatroon. Daar ben ik daar enorm van opgeknapt. Ik heb ook acupunctuur en biofotonen gehad, waar ik heel relaxed van werd. Omdat mijn rug en schouder behoorlijk vastzaten heb ik ook guasha massage gehad. Ook hierdoor merk ik duidelijk verbetering. Kortom: na vier behandelingen ben ik gewoon een ander mens! Daarom kan ik iedereen die niet lekker in z’n vel zit aanraden om eens een afspraak bij Centrum Vitaal te maken.

Petra (50)

Ik heb pas weer een GezondheidsScan gehad. Ik ga me steeds een beetje beter voelen en dat wordt bevestigd door de scan; deze geeft ook duidelijk verbetering aan. Wim vroeg of ik misschien een blaasontsteking had, want dat bleek uit de scan. Ik had op dat moment geen klachten, maar een paar dagen later wel. Urine-onderzoek bij de huisarts wees uit dat ik inderdaad een blaasontsteking had! Dit is weer een bewijs dat de GezondheidsScan in een zeer vroeg stadium al een diagnose kan vaststellen. Geweldig systeem!

Klik hier voor de tarieven
Direct een afspraak maken? Bel 06-10098132 of stuur ons een bericht