FILMS OVER DE GEZONDHEIDSSCAN

In de video’s hieronder laten we je zien hoe de GezondheidsScan werkt.

De video vertelt de praktische kant: voor wie is deze total bodyscan bedoeld en wat meet de scan? Daarnaast krijg je een beeld van hoe en waar de meting wordt verricht.  De GezondheidsScan is onderdeel van Centrum Vitaal. Maar in Nederland werken we samen met collega’s die op een soortgelijke wijze werken.  Alles om ervoor te zorgen dat jij weer gezond en fit wordt.

Elke arts of therapeut werkt op zijn of haar eigen wijze. Klanten kunnen zelf kiezen of ze de scan in 1 – 2 – 3 consulten willen doen. Bijvoorbeeld, 1e consult de intake, 2e consult de scan en 3e afspraak bespreken van de uitslag. Het is de bedoeling dat je veel tips, advies en samen een behandelplan maakt. Ook mag je de uitslag van de scan mee naar huis nemen. Is het nodig om weer terug te komen dan wordt er een vervolgafspraak gemaakt. In sommige (ernstige) gevallen wordt er doorverwezen naar een medisch specialist.

Wat scant de GezondheidsScan?
De tweede video, hieronder, vertelt je wat meer over wat de GezondheidsScan checkt. Je kunt de tekst meelezen en je ziet afbeeldingen van de scans van verschillende organen. Ook wordt uitgelegd hoe de scan werkt. Door middel van een koptelefoon worden er miljarden frequenties (biofotonen) het lichaam ingestuurd. Deze trillingen worden omgezet in 3D-beelden, grafieken en kleurcoderingen. Bekijk de video voor meer informatie: